سردبير اين مجله در يادداشت خود پس از سفر به ايران آورده است: در روز اول سفر، ما از کاخ سلطنتي شاه ايران و همچنين خانه امام خميني(ره) ديدن کرديم. ما کاخ سلطنتي شاه ايران را بسيار مجلل و مملو از اجناس گران قيمت يافتيم، اين درحالي است که محل سکونت امام خميني(ره) مکاني بود ساده و بيآلايش، خانه او به وضوح به ما نشان ميداد که امام خميني(ره) توجهي به مال دنيا نداشت و با وجود اين که رهبر ايران بود، هيچگاه با سکونت در کاخ و خانههاي مجلل خود را از مردم ايران جدا نساخت.
در اين يادداشت همچنين آمده است: ايران با تاريخ غني خود کشوري با تمدني پر سايقه محسوب ميشود. در اين کشور آثار تاريخي به جاي مانده از 7 هزار سال گذشته هنوز هم قابل مشاهده است و تا جايي که براي ديدن زيباييهاي اين کشور و آثار تاريخي آن بايد بارها و بارها به ايران سفر کرد.
نويسنده اين يادداشت با اشاره به سفر خود به شهر قم، به توصيف فضاي روحاني حاکم بر اين شهر پرداخته و آورده است: به جرأت ميتوان گفت اگر شخصي به ايران سفر کرد اگر از قم و مشهد بازديد نداشته باشد، هنوز نيمي از ايران را نديده است.
وي اصفهان را شهري شبيه به شهرهاي کشورهاي اروپايي توصيف کرده که در ميان شهرهاي ايران صاحب بيشترين بناها و آثار تاريخي است و از اين بابت با شهرهاي تاريخي جهان مانند رم و آتن برابري ميکند.
وي درخصوص شهر مقدس مشهد آورده است: امام رضا(ع) در اين شهر به خاک سپرده شده است و زائران وي همه روز براي زيارت به حرم او ميروند.
سردبير مجله نور در پايان اظهار اميدواري کرده است تا مردم زيادي پس از گذراندن حج عمره به ايران سفر کرده و از آثار و بناهاي تاريخي و همچنين زيباييهاي آن ديدن کنند.
انتهای پیام/